Élettér-Kép - természetfotó és gyermekrajz pályázat

Már 25 éve a térképen vagyunk! A Bedekovich Lőrinc Népfőiskolai Társaság jelenleg ünnepli negyedszázados fennállását és ezt az alkalmat szeretnénk emlékezetessé tenni egy kreatív pályázat kiírásával is, amelynek témája: ÉLETTÉR-KÉP - természetfotó és gyermekrajz pályázat. Az óvodás és általános iskolás gyermekeknek szóló pályázat témaválasztása szabad, de mindenféleképpen kapcsolatban kell lennie a saját környezetünkkel, a természettel.

1. Pályázat kiírója:

Bedekovich Lőrinc Népfőiskolai Társaság  (5126 Jászfényszaru Szent István út 1.)

2. Pályázat célja, témaköre:

Célja, a szűkebb környezetünk, lakóhelyünk meglévő természeti értékeinek, az élővilág bemutatása, hogy népszerűsítse és elősegítse annak megőrzését, erősítse a környezettudatosságot, megmutassák a természet és ember kapcsolatát, különleges mozzanatait.

3. A Pályázaton résztvevő személyek:

Óvodás és általános iskolás korú gyermekek a mikro-térség – Jászfényszaru, Pusztamonostor, Jászágó, Jászfelsőszentgyörgy és Boldog – nevelési-oktatási intézményeiből.

4. Pályázat leírása és menete:

Az óvoda és általános iskola alsó tagozatos diákjai, pályázóként 1-3 db A/4 vagy A/3 szabadon választott technikával készített alkotást, rajzot küldhetnek be. A papír kép hátoldalán olvashatóan szerepeljen: az alkotás címe, a kép készítésének helye, a készítő neve.

Az általános iskola felső tagozatos diákjai pályázóként legfeljebb 4 darab, saját maguk által készített digitális felvétellel nevezhetnek, melyeknek teljes felhasználási jogával rendelkeznek. A pályázatra beküldhető fotók hosszabbik oldala 3000 pixel. Formátum: JPG, sRGB színtérben, maximum 2 MB/kép.  A képek fájlneve: VezetéknévKeresztnév_Születési éve számmal_Kép_címe (Például: FotósTibor_2005_Szép_madár).

A nevezéshez szükséges megadni

  • az alkotás címét, technikáját,
  • fotó esetén címét és a készítés helyszínét, időpontját; 
  • a Pályázó teljes nevét,
  • pontos lakcímét,
  • születési idejét - életkorát (betöltött évek számát),
  • e-mailes vagy telefonos elérhetőségét.

A pályázaton való részvétel ingyenes, nevezési díj, regisztrációs díj nincs! A pályázat eredményéről mindenki értesítést kap.

Az alkotásokat, a digitális fotókat 2019. február 25-től 2019. március 10. éjfélig várjuk az info@bedekovich.hu e-mail címre, illetve a Bedekovich Lőrinc Népfőiskolai Társaság postai címére - 5126 Jászfényszaru Szabadság út 20. vagy személyesen is átadható munkaidőben a népfőiskola projekt megvalósítási helyszínén: Rimóczi kastély- Smart School Jászfényszaru Szabadság tér 18.

A Kiíró fenntartja a jogot, hogy a pályázatokat saját szempontjai alapján megszűrje, és a pályázatban szereplő témától jelentősen eltérő pályázatokat kizárja a pályázatból.

A pályázaton való részvétel hiányosságáért/hibájáért, a megküldés sikertelenségéért, az internetes rendszer lassúságért, leállásáért a Kiíró nem vállal felelősséget. A határidő után beérkezett, hiányos, a kiírásnak nem megfelelő pályázatokat nem áll módunkban figyelembe venni a pályázatok elbírálásakor. A benyújtást követően hiánypótlásra nincs lehetőség.

5. Pályázatok elbírálása:

A beérkezett alkotásokat díjazzuk.

A pályázatokat három korcsoportban (óvodás, általános iskola alsó tagozat, általános iskola felső tagozat) a Kiíró által létrehozott zsűri bírálja el, első három helyezett, illetve különdíjas kerülhet kiválasztásra. A legjobb alkotásokat kiállításon mutatjuk be (2019. április - május).

6. Szerzői jogi és adatvédelem:

A Pályázó a pályázaton való részvétellel hozzájárul, hogy a Kiíró a pályázatra beküldött alkotásait, fotóit a szerző nevének feltüntetésével külön díjazás nélkül felhasználhassa a kiállítás népszerűsítése érdekében saját kiadványaiban, a népfőiskola webes felületén a verseny zárása után is.

A pályázati anyag beküldése igazolja, és tanúsítja, hogy a pályázaton részt vevő elfogadja a jelen részvételi feltételeket. A beküldött felvételek a pályázó szellemi termékei, ezért korlátozás nélkül, szabadon teljes körű joggal rendelkezik felettük, valamint a fotók felett harmadik személy semmilyen jogokkal nem rendelkezik, a képeken esetleg látható személy személyiségi jogait nem sérti. A pályázó, a pályázaton való részvételével tudomásul veszi, hogy a fotók bemutatásával okozott bármely személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a Pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.

Pályázó a pályázaton való részvétellel kifejezetten hozzájárulását adja ahhoz, hogy személyes adatait a Kiíró a pályázat lebonyolítása céljából a vonatkozó törvényi rendelkezéseknek megfelelően kezelje, és azt díjmentesen és jogszerűen felhasználják, és a lebonyolítás illetve a nyeremény felhasználása érdekében azt harmadik félnek e célból átadja. Pályázó a pályázaton való részvétellel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a nyertes nevét, és lakóhelye településének nevét, helyezését és nyereményét a Kiíró az internetes honlapján nyilvánosságra hozza.

A pályázó 2019. március 10-ig bármikor visszavonhatja részvételét, egy a lenti e-mail címre vagy postai címre küldött levéllel.

A pályázat szervezője fenntartja a jogot, hogy előzetes bejelentés nélkül módosítsa a pályázat feltételeit, ill. a lebonyolítás menetét, határidejét.

Érdeklődni lehet a 30-579-0164 telefonszámon

Bedekovich Lőrinc Népfőiskolai Társaság
5126 Jászfényszaru Szent István út 1. (Postai cím: 5126 Jászfényszaru Szabadság út 20.)
Tel: 0036-30-579-0164
E-mail: info@bedekovich.hu

CsatolmányMéret
Fájl Nevezési lap17.51 KB
A tartalom érvényessége: 
2019/01/01, k - 17:15 - 2019/04/30, k - 17:15