Nyári szabadegyetem vállalkozónőknek Erdélyben

Az Együttműködő NőI VállalkozÓk (e-NIVÓ) I. Erdélyi Nyári Szabadegyeteme a MINők Egyesülete és a Bedekovich Lőrinc Népfőiskolai Társaság Európai Uniós projektjéből nőtte ki magát, s annak jó példája, hogy egy kis vállalkozónői csapat összefogása, milyen kezdeményezést indíthat el a projektben résztvevők igényei alapján.

"Vállalkozónő vagy, és szeretnél kikapacsolódni? Vállalkozónő vagy, és szeretnél kikapcsolódás közben kellemes helyszínen, jó társaságban szinte észrevétlenül tanulni? Neked ajánljuk az e-NIVÓ I. Erdélyi Nyári Szabadegyetemét!" - olvashatják az érdeklődők a vállalkozónői erdélyi nyári szabadegyetemre invitáló meghívóban. A tréning program során a vállalkozónők az egymással való megismerkedésen túl a pénzhez és a hatalomhoz való viszonyukat járhatják körbe, megjelenésükhöz kapcsolódóan forma-, ruhatárösszeállítási és frizura tanácsadáson vehetnek részt. Minden nap lesz kirándulás Erdély varázslatosan szép vidékeire: Parajd környékére és távolabbra is.

Az érdeklődőket két turnusban fogadják: Az I. turnus 2006. július 30-tól (vasárnap) 2006. augusztus 5-ig (szombat) tart. Az utazás Szegedről történik, az autóbuszos indulás július 29-én (szombaton) 20 órakor esedékes, a hazaérkezés pedig augusztus 6-án (vasárnap) kb. 5 órakor reggel várható. A II. turnus 2006. augusztus 6-tól (vasárnap) 2006. augusztus 12-ig (szombat) tart. Az utazás Budapestről történik szintén autóbusszal: indulással augusztus 5-én (szombaton) 19 órakor, hazaérkezés augusztus 13-án (vasárnap) kb. 6 órakor reggel várható. Az erdélyi helyszín Abigél Vendégház Parajdon van, a Sóvidéken található.

A szervezők közösen szeretnék a résztvevő vállalkozónőkkel kialakítani a program részleteit, de természetesen a fő vonalakat, a keretet: a tervezett tréning- és szabadidős programokat megadták. A vállalkozónők számára lehetőség lesz vállalkozásuk bemutatására épp úgy, mint azoknak a civil szervezeteknek a bemutatására, amelynek tagjai.

A vállalkozónői szabadegyetem nem titkolt célja a női vállalkozói hálózatépítés: információ- és tapasztalatcsere, kapcsolatápolás és a meglévő vállalkozónői hálózatok tovább fejlesztése is.

A jelentkezési határidő a bevezető áron meghirdetett első erdélyi vállalkozónői szabadegyetemre 2006. május 12-e, péntek éjfél. További részletek a tájékoztatóban és a jelentkezési lapon olvashatók.

A tartalom érvényessége: 
2006/04/25, k - 11:00 - 2006/05/25, cs - 11:00