Nagysikerű vállalkozó női képzések Jászfényszarun

Jászfényszarun az előre meghirdetett program szerint zajlanak a nyertes Európai Uniós pályázat – melynek címe: Vállalkozó nők a vidékért három megye, három régió határán - keretében megrendezett képzések, tréningek, tanácsadások.

2007. július 7-én nagysikerű tréninget tartott Joó Zsuzsanna, a Budapesti Karrieriskola vezetője a Petőfi Művelődési Ház földszinti klubtermében. A tréner a következő modulokkal foglalkozott: a női önismeret fejlesztése (csoportfeladat), erősségeim összefoglalása (egyéni feldolgozás), vállalkozó nők és a pénz (beszélgetés) és életvonal-elemzés (egyéni feladat). A tréning során is kiderült, hogy mennyire összetett kérdés az önmenedzselés.

2007. július 14-én a program szerint került sor a Rimóczi Kastély – Vidékfejlesztési Központban a számítástechnikai képzésre. A foglalkozás elsősorban az internethasználat, szövegszerkesztés és prezentációkészítés terjedt ki. Napjaink vállalkozója elképzelhetetlen alapvető számítástechnikai képzettség és az internethasználatban való jártasság nélkül. A projekt során lehetőséget kínálunk a résztvevőknek ezen készségeik további javítására, mivel az alternatív témakörök egyike az informatikai ismeretek, online munka alkalmazása lesz.

A projekt következő programja a folyamatos tanácsadás mellett a harmadik szakmai tapasztalatcsere lesz Balatonszepezden (2007. augusztus 16-18.). A képzések, tréningek is hamarosan folytatódnak.

A projekt az EU társfinanszírozásával, a Nemzeti Fejlesztési Terv keretében valósul meg.

A tartalom érvényessége: 
2007/08/06, h - 11:00 - 2007/09/07, p - 11:00