Befejezéséhez közeledik a vállalkozó női projekt

A Bedekovich Lőrinc Népfőiskolai Társaság elkezdte a VNV-projektrésztvevők által választott alternatív képzéseiket. A tréningek keretében a távmunka témakörével ismerkedhettek meg a résztvevők. Az 5 modulból álló képzés során a hallgatók betekintést nyerhettek, nyerhetnek a távmunkával kapcsolatos ismeretekbe, módszerekbe, a hozzájuk kapcsolódó távmunka-pályázatokba, a pályázatírásba, az üzleti tervezésbe.

A tréningek 2007. december 8-án, 9-én és 2008. január 5-én, 12-én történtek meg Dr. Soltész Anikó (SEED) vezetésével. Az alternatív képzési csokor utolsó foglalkozására 2008. január 19-én kerül sor. A fenti képzéseket a Bedekovich Lőrinc Népfőiskolai Társaság a Rimóczi kastély Civil Házában tartotta meg.

A tréningek végéhez közeledve megállapítható, hogy igen nagy igény van a nők részéről az információszerzésre, kapcsolatépítésre, szakmai kötetlen beszélgetésekre. Az önfoglalkoztatóvá, vállalkozóvá válás elengedhetetlen feltétele a vállalkozói kompetenciák megismerése, felfrissítése, aktualizálása. A mai rohanó világunkban, a rengeteg információ közepette nélkülözhetetlen a naprakész szakmai segítség, az iránymutatás, tanácsadás. A projektrésztvevők hozzáállása, kitartása alátámasztotta a program indokoltságát és a projekt befejezését követő további együttműködést.

A projekt az EU társfinanszírozásával, a Nemzeti Fejlesztési Terv keretében valósul meg.

A tartalom érvényessége: 
2008/01/19, szo - 10:15 - 2008/02/19, k - 10:15